Előfizetői tartalom

Benzin és gyógyszer nélkül maradhat Magyarország januártól?

Portfolio
Fél évvel meg kellene hosszabbítani az online pénztárgépekre történő átállás határidejét ahhoz, hogy minden benzinkút eleget tudjon tenni a jogszabályi előírásoknak - mondta el az InfoRádiónak Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára. Közben a rádiónak a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke is arra panaszkodott, hogy önhibájukon kívül nem tudnak megfelelni a gyógyszertárak az online kasszára történő átállás követelményeinek január elsejéig. Mindkét érdekképviselet egy átmeneti megoldásban bízik, a Nemzetgazdasági Minisztérium azonban határozott, nem módosítanak a határidőn.

A kasszacsere folyamatáról és eddigi fejleményeiről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2013.12.11Baj van az online pénztárgép cserével - Ellenőrzést indít a NAV2013.12.10Online kasszák: nem módosítják a határidőt2013.12.07Friss adat: minden századik kasszát bekötötték a NAV-hozZárva lesznek a benzinkutak? Wilde György, a MÁSZ elnöke hangsúlyozta: ha nem változik semmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés