FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Együtt csap le az adócsalókra és a multikra Magyarország és az USA

Portfolio
Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatát a kölcsönös tisztelet, a párbeszéd és az együttműködés jellemzi - hangsúlyozta Varga Mihály, aki ma hivatalában fogadta David B. Cornsteint, az USA magyarországi nagykövetét a Pénzügyminisztérium közleménye szerint. A megbeszélésen a pénzügyminiszter elmondta: a két ország kormánya egyetért abban, hogy a nemzetközi adókikerüléssel és a terrorcselekmények nemzetközi finanszírozásával szemben hatékonyabb fellépésre van szükség.

A találkozón Varga Mihály és David B. Cornstein az országonkénti jelentéseket érintő adóügyi információcsere-megállapodást írtak alá, amely hatékonyabb fellépést tesz lehetővé a nemzetközi adókikerüléssel szemben, valamint elősegíti, hogy a multinacionális vállalatok is maradéktalanul megfizessék az adott államot megillető közterheket. A felek egyetértettek abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés