Előfizetői tartalom

Ezentúl adómentesen kereshetnek milliókat a magyar focisták

Portfolio
Új törvényjavaslat jelent meg a parlament honlapján, mely szerint a sportvállalkozásoknak a jövőben az ekhót sem kellene kifizetniük a bérek után. Érdekesség, hogy a javaslatot Tiba István fideszes képviselő nyújtotta be, aki máshonnan is ismerős lehet, az NB1-es Balmazújváros elnöke. A javaslat indoklása nem árul el sokat a valódi célról, így egyelőre csak találgatni lehet, hogyan illeszkedik bele a kormány elképzeléseibe.

Tiba István nyújtotta be a "a sportvállalkozásokat érintő egyes adózási tárgyú törvények módosításáról" szóló javaslatot, mely továbbra is előnyben részesítené a sportvállalkozásokat. A jogtechnikai jellegű változtatásokon felül a javaslat több törvényt is érdemben módosítana: A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvénybe az alábbiak kerülnének be: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés