Előfizetői tartalom

Ezért van szükség a magyar járulékcsökkentésre

Portfolio
Magyarország valamelyest javított korábbi mutatóin a foglalkoztatást terhelő adók tekintetében, de a képet jelentősen árnyaló kedvezményekből továbbra is kizárólag a családosok profitálnak. Az adóék továbbra is kiemelkedő a térségben - olvasható ki a Mazars idén hatodik alkalommal összeállított adóbrosurájából, ami ezúttal már 22 országot vizsgált. Az adószakértők azt tapasztalják, hogy a NAV barátibb hozzáállása magatartás-változást indított el a magyar cégeknél, mivel az adózók nem érzik magukat annyira fenyegetve, mint korábban.

Áfa-rangsorH. Nagy Dániel, az adótanácsadó cég adóigazgatója kiemelte: a kiadvány a befektetőknek készül, és kíván támpontot adni, most már Németország is bent van a figyelt országok között. Összességében elmondható, hogy a kormányok egyre jobban támaszkodnak a fogyasztási típusú adókra: a legtöbb országban fontos cél a beszedési hatékonyság növelése. A Mazars...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés