Előfizetői tartalom

Ha nem hiszed, hogy a kormány kicsinálja a multikat, ezt olvasd el

Az elmúlt hetek kormányzati törvénydömpingje egyértelműen bebizonyította: vannak az államnak kebelbarátai és ősellenségei. Ezúttal a nemzetközi kiskereskedelmi láncok kerültek a kormány célkeresztjébe, összesítésünk szerint jelentős sarcot fognak fizetni jövőre. Közben létrejönne egy új, most még titokzatos kereskedelmi szereplő, akinek máris kedveznének egy adómódosítással.

Az év vége felé közeledve felpörgött a törvénygyár: nemcsak azért, mert az ilyenkor szokásos törvényjavaslatokkal (költségvetés, adócsomag, költségvetést megalapozó törvények) áraszt el bennünket a kormány, hanem olyan kormányzati, egyéni képviselői javaslatok is megjelentek, amelyek egész szektorokat forgathatnak fel. A benyújtott tervezetek alapján világosan kirajzolódik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés