FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Így emeli a jövedéki adót a kormány

Portfolio
Törvényjavaslatot nyújtott be Matolcsy György kedd délután, melyben az egészségügyet juttatná többletforrásokhoz. Ennek értelmében jövőre emelkedik az alkoholok, a dohánygyártmányok és az LPG üzemanyag adómértéke (egyes termékeknél két lépcsős adóemelésre kerül sor). Emellett készpénzfizetés korlátozása érdekében 1,5 millió forintos összeghatárt írna elő a kormány a készpénzben teljesíthető kifizetések maximumára.

Matolcsy György a kormány nevében benyújtotta a Parlamentnek a munkahelyvédelmi akciótervvel kapcsolatos törvényjavaslatokat is. Ezekről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2012.07.10Két új adó a kicsiknek és legkisebbeknek2012.07.10Benyújtotta a kormány - 14,5 és 27 százalék az adókedvezményForrás az egészségügynek Benyújtotta a kormány a korábban megszellőztetett, egészségügy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés