Előfizetői tartalom

Jön a spanyol cukoradó

MTI
A spanyol kormány 118 milliárd eurós költségvetési kiadási plafont határozott meg a 2017-es évre, és az államháztartási hiány csökkentése érdekében, egyebek mellett a jövedéki adó emeléséről és adócsalás elleni intézkedések bevezetéséről döntött - jelentette be Cristóbal Montoro spanyol pénzügyminiszter a kabinet pénteki ülését követő sajtótájékoztatón Madridban.

A politikus ismertetése szerint a kormány a jövő évre 5,5 milliárd euróval alacsonyabb összegben határozta meg a közkiadási korlátot, mint tavaly, és hangsúlyozta a kabinet elkötelezettségét amellett, hogy tartsa az Európai Bizottság által jóváhagyott 3,1 százalékos hiánycélt 2017-ben. Brüsszel novemberben jelezte, hogy számításai szerint Spanyolországnak 7,7 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés