Előfizetői tartalom

Közelebb kerültek a békekötéshez a kereskedelmi háborúban

MTI
Kína új, a korábbiaknál messzebb menő javaslatokat tett egy sor témában az Egyesült Államokkal folytatott kereskedelmi tárgyalásokon, ideértve a technológiatranszferek kikényszerítésével kapcsolatos problémakört. A tárgyalások által felölelt területek mindegyikén előrelépést értek el - közölték névtelenül nyilatkozó amerikai kormányzati tisztviselők az újabb magas rangú egyeztetések megkezdése előtt.

Robert Lighthizer amerikai kereskedelmi főképviselő és Steven Mnuchin pénzügyminiszter csütörtökön kezdte meg az egyeztetéseket Liu Ho kínai miniszterelnök-helyettessel, hogy megpróbáljanak dűlőre jutni a hónapok óta tartó, mindkét országnak dollármilliárdokban mérhető kárt okozó és a világgazdasági növekedést visszavető kereskedelmi háború lezárásáról. A jövő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés