Előfizetői tartalom

Megszólalt Varga minisztériuma Vida vallomásáról

Portfolio
Vida Ildikó szerda reggeli interjúja után (melyben beismerte, hogy rajta van az USA-ból kitiltottak listáján) a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményben igyekszik tisztázni, hogy a NAV-ért felelős Varga Mihály tudott-e az adóhatóság elnökének érintettségéről. Ebben a minisztérium úgy fogalmaz általánosságban, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert "az interjú mai megjelenése előtt" tájékoztatta Vida Ildikó, a NAV elnöke arról, hogy rajta van az Amerikából kitiltottak listáján. Bennünk pedig csak tovább gyűlnek a kérdések a kitiltási botránnyal kapcsolatban. UPDATE:

Kurucz Éva kormányszóvivő egy szerdai, más témában tartott tájékoztatón háromszor ismételte meg válaszát, hogy "közvetlenül az interjú megjelenése előtt tájékoztatta a NAV elnöke Varga Mihályt". Vida Ildikó Magyar Nemzetnek adott interjúját itt foglaltuk össze:Kapcsolódó cikkünk2014.11.05Beismerte a NAV-elnök: kitiltották az USA-ból (2.)Mit mond a miniszter? ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés