Előfizetői tartalom

Megtalálták a NAV-elnök utódját?

Portfolio
Gőzerővel keresik Vida Ildikó utódját, s a jelöltek között egy komolyan vehető név is felbukkant - értesült a Népszabadság attól a volt NAV-os Horváth Andrástól, aki zöld dossziéjával és súlyos korrupciós vádjaival vált ismertté. Vida lehetséges utódaként egyre gyakrabban emlegetik a hivatalon belül a jelenleg a közép-magyarországi régiót irányító Tamásné Czinege Csillát.

A lap megemlíti, hogy Horváth András és Tamásné Czinege Csilla jól ismerik egymást, illetve a hölgy szolnoki származása nyomán kiváló viszonyt ápol Nyerges Zsolt Közgép-elnökkel is, illetve férje karcagi, és nemcsak földije Varga Mihálynak, de a nemzetgazdasági miniszterrel (aki a alá a NAV is tartozik) jó kapcsolatot is ápol. A cikk szerint mindaz, ami a NAV-nál történik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés