Előfizetői tartalom

Nem hagyja Magyarország a tagállami adópolitika brüsszeli korlátozását

Portfolio
Az eurózóna-költségvetés tervéhez hasonlóan a tagállami adópolitika témájában is kiadott egy közleményt Varga Mihály pénzügyminiszter a mai Ecofin-tanácskozás után, amelynek lényege, hogy Magyarország nem támogatja azt a brüsszeli elképzelést, hogy az adózási kérdésekben álljon át a közösség az egyhangúról a minősített többségi döntéshozatalra.

Kapcsolódó cikkünk2019.02.12Kifakadt Varga Mihály az eurózóna költségvetés friss terve miattA friss közleményben szerint Varga Mihály az uniós pénzügyminiszterek tanácskozását (Ecofin) követően leszögezte: "a tagállamok adópolitikai szuverenitását korlátozó javaslatokat továbbra sem támogatja Magyarország". A tárcavezető kiemelte: az Európai Bizottság a nemrég benyújtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés