Előfizetői tartalom

Orbán még egyszer megígérte a bankadó csökkentését

Portfolio
Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában beszélt Angela Merkel német kancellár hétfői érkezése kapcsán a német-magyar kapcsolatokról, a Vlagyimir Putyinnal tervezett találkozásról, a megélhetési bevándorlásról. Szólt arról is, hogy egy ország nemzeti bankja szent tehén, még beszélni sem szabad róla. Ami a jegybank eredményét illeti, a nyereségét nem fizetheti be az államnak. Megint előrevetítette, hogy a bankadó fokozatos csökkentése elképzelhető.

Érkezik MerkelAngela Merkel jövő hétfői érkezése kapcsán a miniszterelnök kifejtette: a mai európai politikában természetes, hogy találkoznak a miniszterek és kormányfők Brüsszelben. Az a körülmény azonban, hogy a német kancellár a német újraegyesítés 25. évfordulóján Magyarországra érkezik, felhívja a figyelmet a a két ország közti barátságra és stratégiai együttműködésre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés