Előfizetői tartalom

Varga három fontos célt sorolt fel

Portfolio
Varga Mihály kedd délután átadta a kormány nevében Kövér László házelnöknek a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslatot. A jövő évi tervezet három célt szolgál a tárcavezető szerint: a családok támogatásának védelmét, a gazdaság védelmét és az ország biztonságának védelmét. A miniszter hangsúlyozta: most kell kihasználni az alkalmat, meg kell erősíteni a költségvetés egyensúlyát. Ezzel indokolta, hogy miért vállalt alacsonyabb, 1%-os GDP-arányos hiánycélt a kormány, mint eddig.

2019. június 04. 14:50 Megosztás Kérdések és válaszok Varga Mihály kérdésre válaszolva kifejtette, hogy nem tervezik az idei költségvetés módosítását, az adóbevételek megfelelően jönnek és a hiány is a terveknek megfelelően alakul. Egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés