Előfizetői tartalom

Afrika alá süllyedtünk? Az NGM szerint Soros van a háttérben

"A Soros-hálózat újabb listával akarja lejáratni Magyarországot" - érkezett a sajtóközlemény hétfő este a Portfolio szerkesztőségéhez is és elsőre azt hihetnénk, hogy a kormány megint a menekültügyet, vagy a civil szervezeteket vette elő, de nem. Ezt a "szakmai" reakciót a költségvetésért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium adta ki a hétfőn nyilvánosságra hozott költségvetési átláthatósági jelentésre reagálva, melyben kellemetlen bizonyítványt kapott hazánk.

Korábban a Portfolio is beszámolt az Open Budget Survey 2017-es felméréséről, mely átfogóan vizsgálja az egyes országok költségvetését az átláthatóság szempontjából. Magyarország a 2015-ösnél rosszabb pontszámot ért el, és az uniós valamint az OECD-tagállamok között a legrosszabb helyen végzett az átfogó nemzetközi felmérésben. A közvetlen régiós versenytársainktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés