Előfizetői tartalom

Aggódjon Magyarország Trump miatt, avagy az oroszok már a spájzban vannak?

Portfolio
Bár a kelet-közép-európai régióra nem jelent nagy negatív kockázatot Donald Trump választási győzelme, a NATO-val kapcsolatban tett korábbi kijelentéseit azért nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az Erste elemzői szerint nem tűnik valószínű forgatókönyvnek, hogy a Donald Trump vezette Egyesült Államok látványosan kihátráljon a katonai szövetség mögül, ellenben ha mégis lazulna az USA elkötelezettsége, az növekvő geopolitikai kockázatokat jelentene a térségre, így Magyarországra nézve.

A világ nagy részét sokkolta, hogy a november 8-i elnökválasztáson az amerikaiak Donald Trumpot választották meg az ország 45. elnökének. A közvélemény-kutatások által jóval esélytelenebbnek tartott, önmagát kampánya során a hagyományos rendszer felszámolójaként, a cserben hagyott amerikai alsó középosztály felkarolójaként beállító republikánus jelölt több olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés