Előfizetői tartalom

Alig hisznek a gazdasági vezetők a magyar versenyképességi lemaradás javulásában

Portfolio
A következő 5 évben nem csökken, sőt akár nőhet is a magyar gazdaság versenyképességi lemaradása a régiós versenytárs országokhoz képest - erre a két pesszimista válaszlehetőségre szavazott a csütörtöki Budapest Economic Forum konferenciánk szakmai közönségének közel háromnegyede. A régió gazdasági felzárkózási kilátásaiban sem volt túlságosan optimista a közgazdász kör, de azt elég világosan megjelölte, hogy a magyar vállalati versenyképesség-javítás terén elsősorban szabályozási és bürokratikus téren kellene lépnie a kormánynak a formálódó versenyképességi csomagjában.

A vállalati szektor, illetve az egész magyar gazdaság versenyképességének helyzete, javítási lehetőségei kiemelt témaként szerepeltek a csütörtöki Budapest Economic Forum konferenciánkon és a szakmai közönséggel meg is szavaztattunk több kérdést a témában. Ezek közül az egyik abból indult ki, hogy a magyar gazdaság versenyképessége sajnos a régiós országok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés