Előfizetői tartalom

Ami megrengetheti a világot jövőre

Portfolio
Kamatemelések beindulása, fejlődő országok meggyengülése, geopolitikai kockázatok, valutaháború, kínai pénzügyi válság, euróövezet szétválása - ezek azok az események, amelyek megrengethetik jövőre a globális gazdaságot, piacokat az általunk megkérdezett elemzők és alapkezelők szerint. De még mielőtt mindenki halálra rémülne: ezek csak olyan események, amelyek a piaci konszenzus szerint kis eséllyel bírnak. Egyébként pedig olyan szakértők is vannak, akik szerint inkább pozitív meglepetésekre "készülhetünk" jövőre.

Hamarosan belépünk a 2014-es évbe és ahogyan minden új év előtt, a befektetők számára ezúttal is az a legfontosabb kérdés, hogy mi lehet az az esemény, ami alapjában forgathatja fel a piacokat. A 2014-es kilátásokkal foglalkozó, elemzői és alapkezelői véleményeket bemutató cikksorozatunkat ezzel a témával indítjuk. Több szakértő vélekedett úgy, hogy ha történik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés