Előfizetői tartalom

A kicsiknek pályázati pénz nélkül esélyük sincs az autóiparban?

Portfolio
A beszállítóknak óriási kihívás a vevők megtalálása és megtartása, illetve a fejlesztés és a minőségbiztosítás. Milyen finanszírozási eszközökben és forrásokban gondolkodhat egy járműipari kkv, lehet-e versenyképes pályázatok nélkül? A vevő-beszállítói kapcsolat buktatóról és a minőségbiztosítással kapcsolatos kihívásokról volt szó a Portfolio Járműipar 2016 konferenciájának második szekciójában.

Versenyképes vevő versenyképes beszállítót keres, de miből áll a versenyképesség beszállítói szinten? Alev Onur, PSA Group kelet-európai vezetője elmondta, hogy a következőket várják el a beszállítóktól: jó ár; hatékonyság; ökológiai lábnyom optimalizálása. Ezek mellett a megfelelő minőségszemlélet is létfontosságú, hiszen az ilyen jellegű hiányosságok komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés