Előfizetői tartalom

Egyre lejjebb adhatják igényeiket az autóipari cégek

Portfolio
Igencsak próbára teszi majd a járműipari vállalatokat Magyarországon a Mercedes pénteken bejelentett kecskeméti óriásberuházása, hiszen a szektor már eddig is súlyos munkaerőhiánnyal küzdött. A cégek emiatt egyre alacsonyabb végzettséggel, kevesebb tudással is beérhetik, és a saját képzések szervezésével oldhatják meg a szakemberhiányt. Persze a béremelések terén is a gázra kell lépniük, ha nem akarják elveszíteni kulcsembereiket - írja a Népszabadság.

A Mercedes-Benz pénteken jelentette be, hogy egymilliárd euró értékű beruházással új gyárat épít Kecskeméten, amellyel 2500 új munkahelyet teremt.Kapcsolódó cikkünk2016.07.29Egymilliárd euróból épít új gyárat Kecskeméten a Mercedes2016.07.29Jön az autógyártás új korszaka MagyarországonCsaposs Noémi, a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (SZTMSZ)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés