Előfizetői tartalom

Már most le vagyunk maradva az ipari digitalizációval

Portfolio
A magyar iparban húzóágazat az autógyártás, de a hazai járműipar versenyképességének megtartásához szükség van az ipari folyamatok digitalizációjára. Mit szeretnének megvalósítani a gyártók, és melyek a gátló tényezők? Milyen előnyökkel vagy hátrányokkal jár a nemzetközi háttér? Az ipar 4.0 lehetőségeiről és kihívásairól volt szó a Portfolio Járműipar 2016 konferenciájának panelbeszélgetésén.

Satya Prakash, a GrayMatter európai ügyvezetője szerint az iparban a fejlődő országok most kezdenek ráébredni arra, hogy mennyire fontos az adatok "megszerzése", és ez a növekvő adatigény Ázsiában is épp úgy jellemző, mint Európában. A magyar kormány az Irinyi-tervben hét kiemelten fejlesztendő területet jelölt meg, köztük a járműgyártást, azzal a céllal, hogy az ipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés