Előfizetői tartalom

Az angolok és a belgák eldönthetik, kivel akarnak játszani

Portfolio
Zárul a csoportkör az oroszországi foci-vb-n, a pénteki szünnap előtt csak egy igazi kérdés maradt nyitva: Japán, Szenegál és Kolumbia közül melyik két csapat jut a nyolcaddöntőbe. Papíron az ázsiaiak vannak a legjobb helyzetben, de ha az eddig alulteljesítő lengyelek megrázzák magukat, akkor akár bajba is kerülhetnek. Közben a másik csoportban kényelmesen hátradőlhet Anglia és Belgium, csak azt kell egymás között eldönteniük, kivel akarnak játszani a jövő héten.

Szenegál - KolumbiaMindkét csapat továbbjuthat még, jelenleg a négypontos Szenegál áll a csoport második helyén Japán mögött. Papíron viszont talán Kolumbia esélyesebb (még úgy is, hogy a szenegáli keret többet ér), így most bánhatják igazán a dél-amerikaiak, hogy az első meccsen egy korai kiállítás után kikaptak Japántól. Az biztos, hogy érdekes meccsre számíthatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés