Előfizetői tartalom

Az egészségügyi magánszolgáltatók csatlakoznak a központi adatszolgáltató rendszerhez

Portfolio
2018. november 1-jéig kell csatlakozniuk az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez azoknak a nem közfinanszírozott egészségügyi ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatóknak, amelyek a Központi Implantátumregiszter vagy a Nemzeti Csípő- és Térdízületi Endoprotézis Beültetés Regiszter rendszerébe kötelesek adatokat szolgáltatni.

Szintén november 1-jéig csatlakozik az online egészségügyi rendszerhez az Országos Mentőszolgálat. Az EESZT-hez fokozatosan egyre több magánszolgáltató csatlakozik majd, így egyre több, az egészségügyi ellátással kapcsolatos adatot lehet figyelemmel követni egyetlen központosított szolgáltatásban. 2017. november 1-jétől minden közfinanszírozott fekvő- és járóbeteg-ellátó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés