Előfizetői tartalom

Az EU-nak Trumppal nem jött össze, Dél-Amerikával talán igen

MTI
Hamarosan létrejöhet az elvi megállapodás az Európai Unió és a dél-amerikai közös piac, a Mercosur között tervezett szabadkereskedelmi szerződésről, a héten sikerült érdemi előrelépést elérni, és a tárgyalások tovább folytatódnak - jelentette ki Jyrki Katainen gazdasági növekedésért felelős uniós biztos szerdán Brüsszelben.

Tegnap sikerült előrelépni, és arra számítunk, hogy a Mercosur-országok javaslatokkal térnek vissza arra vonatkozóan, hogy miként zárjuk le az egyeztetéseket- mondta Katainen az Európai Bizottság szerdai ülése után, amelyen téma volt a tárgyalások állása. "Ez már a végjáték (...), meglehetősen bizakodó vagyok" - fogalmazott a finn biztos, hozzátéve, hogy erős a politikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés