Az új családtámogató lépések már idén életbe léphetnek

2019. február 8. 12:11    
nyomtatás
 
Nagy várakozás előzi meg Orbán Viktor vasárnapi évértékelőjét, ugyanis új családtámogató intézkedések bejelentését ígérte. A pénteki Kormányinfó is részben erről szólt emiatt, Gulyás Gergely egy-két apró információmorzsát elejtett.


Központi téma volt a pénteki Kormányinfón a miniszterelnök évértékelőjén várható új családpolitikai program (amit a januári Kormányinfóján ígért meg a kormányfő).

Gulyás Gergely nem árulhatott el részleteket érthetően, azonban volt 1-2 válasza ezzel kapcsolatban:
  • A legfontosabb döntéseket Orbán Viktor vasárnap fogja ismertetni.
  • Egyet tudok mondani: az ami most történik, az egy döntéshozatali folyamat része - jelezte a miniszter.
  • Az adórendszerben is egyre nagyobb kedvezményeket kaphassanak azok, akik dolgoznak és gyermeket is nevelnek.
  • A természetes reprodukciós arányszám javult, de még messze van a céltól.
  • A várható új családtámogató lépések érintik a tavaly nyáron már elfogadott 2019-es költségvetést. Ez alapján azt mondhatjuk, hogy már az idei évben életbe is léphet a csomag néhány eleme.
  • A rendelkezésre álló források terhére, átcsoportosítással valósulhat meg az intézkedéscsomag finanszírozása, a most látható többletbevételekből ez finanszírozható.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium