FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság alelnöke keményebb fellépést akar Orbán és Kaczynski ellen

MTI
Az Európai Bizottságnak nagyobb támogatásra van szüksége az uniós tagállamok részéről az európai alapértékek védelméhez Magyarországgal és Lengyelországgal szemben - mondta Frans Timmermans, a brüsszeli testület első alelnöke egy csütörtökön megjelenő német lapinterjúban a szerdán előzetesen ismertetett részletek szerint.

A bizottság alapjogokért felelős alelnöke a Süddeutsche Zeitung című liberális lapnak nyilatkozva hangsúlyozta, hogy a tagállamok részéről "több vita" szükséges Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és Jaroslaw Kaczynskivel, a lengyel jobboldali kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökével az olyan alapértékek megvédéséhez, mint a demokrácia és a jogállamiság.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés