Előfizetői tartalom

Az MNB elfogadja a kormány érvelését

Portfolio
"Nem akarjuk ezt a dolgot semmilyen módon eszkalálni, természetesen a kormány betartja a bankokkal kötött megállapodást" - nyilatkozta Balog Ádám, a Gazdasági Rádiónak. A jegybank alelnökének szavaiból az derül ki, hogy a kormány megengedőbb, kooperatívabb álláspontja győzedelmeskedett, és ezen a ponton a kormány betartja a bankokkal kötött megállapodást. Balog még "hónapokig" vágná a kamatot.

Balog Ádám több témát is érintve adott interjút a Gazdasági Rádiónak.Bankadó, MNB-kormány csörte"Nem érzem, hogy csörte lenne az MNB és a kormány között, mindannyian azt szeretnénk, hogy a bankok hitelezzenek, mi egy kicsit markánsabban gondoltuk ezt erősíteni" "El tudjuk fogadni a kormány érvelését, hogy inkább próbáljunk meg egy közös megegyezésen alapuló megoldást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés