Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: 5-6 bankot is vehet az OTP

Portfolio
Mivel nagyon kedvezőek az elmúlt évek folyamatai és a magánberuházások, illetve a lakossági fogyasztás is nő, így "mindenképpen fenntarthatónak tűnik" a magyar gazdaság gyors növekedése és az államadósság GDP-arányos csökkentése - jelentette ki az Inforádió Aréna című műsorában ma este Csányi Sándor. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója több ok miatt is úgy látja, hogy jelenleg nem jelent veszélyt az élénkülő lakossági hitelezés, és a kedvező banki környezetben a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is megvehetnek a régióban, de a Budapest Bank nem kiemelt célpont az OTP számára.

A Csányi Sándor által elmondott főbb üzenetek:Arra a kérdésre, hogy fenntarthatónak ítéli-e a gyors gazdasági növekedést és az államadósság csökkentését, rámutatott: az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyon pozitívak a gazdaág trendjei, az export is bővül, de a hazai beruházások, és a fogyasztás is erősödik most már harmadik éve. Az is nagyon fontos, hogy a magánberuházások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés