Előfizetői tartalom

Zsiday nagyon kiakadt a magyar államra

Portfolio
A magyar állam óriási tévedésben van és haramia államnak is tekinthető, mivel azt hiszi, hogy a nép van őérte és erőből mindent megtehet - ad hangot kritikus véleményének legújabb blogbejegyzésében Zsiday Viktor. A befektetési szakember a Golgota-festmény kálváriája kapcsán osztotta meg gondolatait. Ezek szerint egy ilyen államban mindenki gyorsan akarja kimenekíteni a megszerzett pénzt külföldre, például ilyen Oroszország. Magyarország isteni szerencséjének nevezi, hogy zsákszámra érkezik az országba az uniós forrás.

Zsiday Viktor befektetési szakember, jelenleg a Plotinus igazgatótanácsának elnöke rendszeresen ír blogjában tőkepiaci, makrogazdasági témákról. Ezúttal azt a témát járja körül az aktuális hazai hírek kapcsán, hogy "milyen a jó állam és milyen a haramia állam". Meglátása szerint a magyar államszervezet ugyanis óriási tévedésben van: nem az emberek vannak az államért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés