Előfizetői tartalom

Beleállhat a csatába a NAV elnöke

Portfolio
Még idén elmozdíthatják pozícióikból a Simicska Lajoshoz köthető állami vezetőket -értesült a Figyelő. Vida Ildikóról, a NAV elnökéről ugyanakkor úgy tudják, "beleáll a csatába", és nem adja be lemondását. A lap úgy tudja: a személyi változásokat szervezeti átalakítások is követhetik, és azok elsősorban az uniós támogatások elosztásában, felhasználásában részt vevő háttérintézményeket érinthetik.

SzemélycserékAhogyan arról a Népszabadság is nemrég beszámolt, Vida Ildikó NAV-elnök lehet az elsők között, akit a miniszterelnök lemondat, ám a hetilap úgy tudja, a teljes Simicska-körnek mennie kell. A lap információi szerint Baji Csaba, a Magyar Villamos Művek igazgatója és Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója is távozásra kényszerülhet posztjáról. A Figyelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés