Előfizetői tartalom

Beperli Amerikát egy orosz oligarcha

Portfolio
Beperelte az amerikai pénzügyminisztériumot Oleg Gyeripaszka orosz milliárdos, aki azt szeretné elérni, hogy feloldják vele szemben a gazdasági szankciókat. Vlagyimir Putyin egyik nagy támogatója azt állítja, hogy már 7,5 milliárd dollárt bukott a büntetőintézkedéseken, miközben szerinte ő csak áldozata a politikai vitának.

Keresetet nyújtott be az amerikai pénzügyminisztérium és Steven Mnuchin pénzügyminiszter ellen Oleg Gyeripaszka, aki azt állítja, hogy vagyona 7,5 milliárd dollárral zuhant annak köszönhetően, hogy az USA szankciókat vetett ki rá. Az oligarcha azt állítja, hogy ő csak a jelenlegi helyzet áldozata, szerinte a két ország vitája miatt nem őt kellene büntetni. Az orosz dollármilliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés