Előfizetői tartalom

Brexit: ma bejelentheti távozási menetrendjét Theresa May

Portfolio
Több brit lap és a Reuters reggeli híre szerint ma várhatóan bejelenti távozási menetrendjét Theresa May brit kormányfő. Már szerdán is voltak olyan hírek, hogy ez a bejelentés ma, pénteken, megtörténhet, mert tarthatatlanná vált May helyzete: saját pártján belül is több tucat képviselő fordult el tőle a második népszavazásról szóló lehetőség keddi belengetésével, ami végül visszafelé sült el.

Kapcsolódó cikkünk2019.05.21Bedobta a bombát May: második Brexit-népszavazás jöhet2019.05.22Visszafelé sült el May újabb Brexit-népszavazási húzásaA távozási menetrend mára várható bejelentésének közvetlen oka az, hogy a pártszabályzatról döntő 1922-es bizottság elnöke mára kért tárgyalási időpontot Maytől, hogy közölje vele a szerda esti szavazás részleteit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés