Előfizetői tartalom

Brexit: garantált a drámai végjáték May tegnapi húzása után

Portfolio
Az e hétre ígért érdemi Brexit-szavazást március 12-ig elhalasztotta Theresa May brit kormányfő egy vasárnapi bejelentéssel, ami nagy eséllyel egy drámai végjátékhoz vezet az egész Brexit-históriában. Maga a brit kilépés pedig jó eséllyel nem március 29-én éjfélkor fog bekövetkezni, hanem annál később. Sőt, egy EU-s javaslat szerint akár 21 hónappal később, de ez már inkább a zsarolás kategóriájába tartozik egy kölcsönös zsarolási játszmában, ami akár egy második brit népszavazáshoz is elvezethet.

Frissítés: hétfő délután már minden eddiginél konkrétabban mondta ki az EU-s állam- és kormányfők elnöke, hogy ésszerű lenne elhalasztani a Brexitet:Kapcsolódó cikkünk2019.02.25Kimondta az EU elnöke: el kellene halasztani a BrexitetAz Arab Liga csúcstalálkozó keretében számos uniós vezetővel volt lehetősége tárgyalnia vasárnap Theresa Maynek és ennek kapcsán jelezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés