Előfizetői tartalom

Budapestre jöhet Donald Trump?

Portfolio
A kétoldalú Védelmi Együttműködési Megállapodás elfogadása után tart lehetségesnek egy amerikai-magyar csúcstalálkozót a budapesti amerikai nagykövet. David Cornstein az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban elmondta: a dokumentum már a magyar parlament illetve az amerikai törvényhozás előtt van, de még ratifikálni kell. Ezután belekezd a látogatás megszervezésébe.

Nem szükséges elmondanom, hogyan bánt az Egyesült Államok ezzel a nagyszerű országgal a Donald Trump elnökké választása előtti nyolc évben. A jelenlegi adminisztráció úgy gondolta, hogy ezen változtatni kell. Az első három hónap során, amelyet itt töltöttem, rengeteget dolgoztam a kapcsolatok kiépítésén és azon, hogy bebizonyítsam: a mi szívünk és a mi elménk mennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés