Budapestre jön Erdogan

2018. július 12. 17:23    
nyomtatás
 
Néhány hónapon belül Budapestre jön a török elnök, így viszonozva Orbán Viktor látogatását, aki hétfőn Ankarában részt vett elnöki beiktatásán - értesült a HírTV.


Erdogan elnök Gül Baba felújított türbéjét fogja hivatalosan felavatni Budapesten - írta a televízió honlapja a Török Köztársaság budapesti nagykövetére hivatkozva.

Ahmet Akif Oktay szerint a török diplomácia azon dolgozik, hogy néhány hónapon belül létrejöhessen a frissen újraválasztott Erdogan budapesti látogatása.

Mivel Orbán Viktorral együtt mindössze két uniós vezető volt jelen az ankarai ceremónián, az ankarai kormányzat nagyra értékelte, hogy a beiktatáson részt vett a magyar miniszterelnök is.

A nagykövet szerint a török-magyar kapcsolatok kiválóak. Bár Ankarát aggasztja az Európában erősödő iszlamofóbia, a magyarországi légkört normálisnak érzi az itt élő török kisebbség. Magyarországon a helyzet jó és ellenőrzés alatt van, nem hallottam panaszt erre itt - mondta.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium