Előfizetői tartalom

Bulgária és Románia szintjén a magyar vasút - Nagyon nagy baj van a tisztasággal

Portfolio
Bár a vasúttal közlekedő magyarok többsége elégedett a menetrenddel kapcsolatos információk elérhetőségével, a jegyvásárlás egyszerűségével, illetve a rendelkezésre álló szabad ülőhelyekkel, vannak olyan területei a vasúti szolgáltatásnak, amivel nagy baj van. Az Eurobarometer közvélemény-kutatása szerint a magyar utasok alig fele elégedett az állomások és a vasúti kocsik tisztaságával, ami az egész EU-n belül az egyik legalacsonyabb arány: ebben a tekintetben csak Bulgáriában, Olaszországban és Romániában rosszabb a helyzet.

Az Eurobarometer átfogó közvélemény-kutatást végzett idén január végén az EU-s országok lakosságának vasúti utazási szokásaival, illetve a szolgáltatás minőségének megítélésével kapcsolatban. Az elemzés főbb megállapításai szerint: Ausztriában (27%), Németországban (22%), Szlovákiában (21%) és Luxemburgban (20%) a legmagasabb azoknak a válaszadóknak az aránya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés