Előfizetői tartalom

Cáfol az MNB-alapítványok cége: nem tőzsdéznek a vagyonnal

Portfolio
Hosszú futamidőre vásárolva, tartós befektetésekkel kívánja növelni vagyonát a Pallas Athéné Alapítványok által létrehozott Ferida Zrt. - olvasható a cég közleményében. Hozzátették, hogy a társaság saját nevében köt befektetési ügyleteket, nem brókerkedik, nem foglalkozik spekulatív adásvételekkel, átláthatóan és körültekintően alakítja ki portfólióját.

A Netflix és a Tesla kötvényei, melyek az alapítványi vagyon összértékének 0,15 százalékát teszik ki, részei egy olyan diverzifikált vállalati kötvényportfólió létrehozásának, amelynek kialakítása összhangban áll a Ferida vagyongyarapítást célzó befektetési politikájával - reagált a cég a mai sajtóhírekre. A közlemény szerint a Ferida Zrt-t a Pallas-alapítványok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés