Előfizetői tartalom

Cséfalvay: Magyarország is végigaludta az elmúlt évtizedet (3.)

Portfolio
"Európa végigaludta az elmúlt évtizedet, beleértve Magyarországot is", mivel semmiféle érdemi reform nem következett be se külföldön, se idehaza - mutatott rá a Budapest Economic Forumon tartott előadásában Cséfalvay Zoltán. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára azokat a főbb okokat mutatta be, amelyek miatt az eurózóna egyszerre került politikai és gazdasági válságba, ami nagyfokú bizonytalanságot okoz minden szereplő számára. Indoklása szerint éppen emiatt van szüksége Magyarországnak az EU/IMF-megállapodásra, ami "majd valamikor" létrejön, reményei szerint "minél hamarabb".

Két válság van egyszerre Egyszerre beszélünk gazdasági és politikai válságról az eurózónában - vette át a szót Bajnai Gordon magyarországi helyzetértékelése után Cséfalvay Zoltán. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára arra emlékeztetett: az Európai Bizottság akkori elnöke már 2001-ben figyelmeztetett arra, hogy szükséges építőkockák hiányoznak az európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés