Előfizetői tartalom

Csúnyán elronthatja Magyarország, ezek a legveszélyesebb aknák

Portfolio
A demográfiai válság, a munkaerőpiac egyensúlytalansága miatti gazdasági "szakadások" és a nemzetközi monetáris politikai szigorítás is olyan kockázatokat jelentenek, amelyek kizökkenthetik a magyar gazdaságot az elmúlt években megindult konvergenciájából - derült ki Budapest Economic Forum konferenciánk utolsó panelbeszélgetésben.

A Madár István (Portfolio) által moderált beszélgetésben Bod Péter Ákos (Budapesti Corvinus Egyetem), Palócz Éva (Kopint-Tárki), Virág Barnabás (MNB) és Zsiday Viktor befektetési guru vett részt.Hová juthatunk 10 év alatt az EU-átlag 70%-áról a konvergenciafolyamatban?Bod Péter Ákos viccesen megjegyezte: a Brexit után attól függ, vajon Luxemburg is kilép-e, tovább rontva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés