FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Nem változott a kamat - Draghi szavaira gyengül az euró

Portfolio
Marad a negyed százalékos irányadó ráta az eurózónában. A fél háromkor kezdődő sajtótájékoztatóján Mario Draghi azt mondta, hogy hosszabb ideig lehet alacsony az eurózóna inflációja. Az Európai Központi Bank elnöke szerint ez egyúttal az jelenti, hogy az EKB kitart korábbi álláspontja mellett, amely szerint indokolt a laza monetáris politika. Az euró a döntésre nem reagált, a beszédre gyengülni kezdett. A DAX a délelőtti erősödésének felét adta vissza kora délután.

2014. január 09. 14:54 Megosztás Gyengül az euró Az EKB kitart korábbi álláspontja mellett, amely szerint indokolt a laza monetáris politika - mondta Draghi, és a sajtótájékoztató kezdete óta ennek megfelelően gyengül is az euró. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés