Előfizetői tartalom

Elszáll a forint, vagy jön a korrekció?

Portfolio
Nagy gyengülési hullám söpört végig januárban a forint és a régiós devizák piacán, melynek hatására a hazai fizetőeszköz új történelmi mélypontot ütött meg. A Portfolio.hu által havi rendszerességgel megkérdezett alapkezelők az egy hónappal ezelőtti állapothoz képest már kevésbé pesszimisták, azonban rövid távon a többség még gyengülésre számít. Hosszabb távon viszont már tisztul a kép, az erősödést várók felé billen a mérleg nyelve. A kötvénypiaci hozamcsökkenés tekintetében is mérséklődött a profik optimizmusa, talán emiatt láthatjuk azt, hogy a saját benchmarkhoz képest a kötvényeket egyre kevesebben súlyozzák felül.

Merre tovább forintárfolyam? Szakmai reggeli a forintról most csütörtökön! A forint reggeli támogatója a Budapest Alapkezelő További részletek: A felmérésben résztvevő alapkezelők: Adelphi Capital, Aegon, Berenberg, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Credit Suisse, Dialóg, Equilor, Erste, Generali, ING, K&H, OTP, Pioneer, QUAESTOR, Raiffeisen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés