Előfizetői tartalom

Donald Trump jól nekiment Theresa Maynek

MTI
|
Portfolio
Ahogyan az várható volt, Donald Trump nem hagyta szó nélkül, hogy a hétvégén kiszivárgott: a brit nagykövet lesújtó véleménnyel van az Egyesült Államok kormányzatáról és ezt a Londonnak írt feljegyzéseiben a diplomáciai szóvirágok mellőzésével fogalmazta meg. Trump erre a Twitteren gyorsan közölte, hogy szerinte a brit miniszterelnök Theresa May rosszul kezeli a Brexitet, a nagykövetet nem ismeri, de nem szereti, viszont a királynő lenyűgözi.

A Twitter poszt közvetlen kiváltója az volt, hogy Theresa May brit miniszterelnök töretlen bizalmáról biztosította hétfőn az Egyesült Királyság washingtoni nagykövetét, akinek a Trump-kormányzatról összeállított, lesújtó megállapításokat tartalmazó bizalmas jelentései a hétvégén kiszivárogtak a brit sajtóhoz. Nem tetszett, ahogy az Egyesült Királyság és a (távozóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés