Előfizetői tartalom

Döntött a parlament - Ki, mit mond a nagyobb szigorra?

Portfolio
Az orvosok fontos és elengedhetetlen első lépésnek nevezték a parlament keddi döntését, melynek során a képviselők elfogadták a dohányzás szigorítását. A dohánytermesztők és a vendéglátóipar képviselői viszont a szigorítás negatív következményeire hívják fel a figyelmet. Egy dolog biztosnak tűnik, minden szervezet párbeszédet szeretne folytatni a kormányzattal, igaz más és más érdekektől vezérelve.

A parlement kedden 271 igen szavazattal 37 ellenében, illetve 14 tartózkodás mellett módosította a nemdohányzók védelméről szóló törvényt, vagyis januártól tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben. A képviselők döntésére folyamatosan érkeztek a támogató és ellenző reakciók.Kapcsolódó cikkünk2011.04.26 17:15 Elfogadták a füsttörvényt: ez vár a dohányzókraAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés