Előfizetői tartalom

Dráma az építőiparban - Nincs sofőr, tarthatatlanok a tervek

Portfolio
Szokatlan őszinteséggel beszélt saját iparágának nehézségeiről a Mapei Kft. A cég közleménye szerint "recseg-ropog az ellátási lánc az építőiparban", és mára nincs olyan terület, ahol ne lenne valamilyen probléma. Most éppen logisztikai nehézségek fokozzák az építőanyaghiányt az építőipar robbanásszerű növekedése miatt, dominóhatást indítva el.

Az építőanyag gyártó és fogalmazó cégek kapacitása nem képes lépést tartani az ugrásszerűen megnövekedett építőanyag kereslettel. Jelentősen hosszabbodtak az alapanyag és késztermék beszállítási idők, emelkedtek a szállítási költségek, ami kihathat az építőanyag árakra is - számolt be tapasztalatairól Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője. A megnövekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés