Előfizetői tartalom

Durva tünetekkel tört ki az influenzajárvány - mit tegyünk?

Portfolio
Szerdán hivatalosan is megkezdődött az influenzajárvány az országban, miután a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint január 7. és 13. között 19 300 ember, az előző hetinél 75,6 százalékkal többen fordultak panaszukkal orvoshoz. Az idei influenza tünetei meglehetősen súlyosak, különösen az első napok hirtelen jövő és magas láza okoz nagyon rossz közérzetet.

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke az RTL Klub Híradójában hívta fel a figyelmet a komoly tünetekre, különösen a nem igazán csillapítható, két napig tartó 39 fok feletti lázra. A Borsod Online egy miskolci gyerek háziorvost, Török Lajost szólaltatta meg, aki elmondta: az idei járványnak sajátos tünetei vannak: hirtelen kezdődik, magasra szökik a láz, 39-40...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés