Előfizetői tartalom

Egyedülálló központot indít a legaktívabb magyar magánegészségügyi csoport

A hazai magánegészségügyi piac egyik legaktívabb társaságcsoportja, a Tritonlife (korábbi nevén MedAlliance) fejlődésének újabb, különleges lépését jelentette be hétfőn. Februárban a csoport legújabb tagjaként megalakult a Magyar Kézsebészeti Központ. Szabó Zsolt főorvos, a központ orvosigazgatója és egyik alapítója szerint ilyen vállalkozásra korábban még soha nem volt példa.

Újabb lépés a Róbert Magánkórház vásárlójátólAlig néhány héttel ezelőtt készítettünk interjút Haraszti Péterrel, a legnagyobb magánkórházat megvásárló társaság, a Tritonlife alapító-vezérigazgatójával, melyben már előrevetítette, hogy bizonyos ellátási területeken erős szakmai központokat szeretnének létrehozni, amelyek olyan vonzerővel bírhatnak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés