Előfizetői tartalom

Eljött az idő az egészségügy újjászervezésére

Portfolio
Bizonyossá vált, hogy makrogazdasági vezetőink véleménye szerint az egészségügyi ellátórendszer jelenlegi struktúrája veszélyezteti hazánk gazdasági fejlődését, versenyképességünk optimalizálását - írja a Magyar Időkben megjelent cikkében dr. Varga Péter Pál, gerincsebész, a Budai Egészségközpont Kft. alapító tulajdonos-ügyvezetője. Szerinte a kormányzat is látja, hogy eljött az alkalmas időpont a rendszer átalakítására. Varga Péter Pál egyúttal javaslatokat is megfogalmaz.

Miniszterelnökünk kötcsei mondatai felkavarták az állóvizet, s a változtatások mibenlétét illetően széles szakmai-társadalmi vita van kibontakozóban. Mindezt olyan környezetben, ahol a Magyar Nemzeti Bank pontokba szedett javaslatai élesen rávilágítottak a problémák társadalmi-gazdasági vetületére s a konkrét változtatások mibenlétét is megfogalmazták- írja a Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés