Előfizetői tartalom

György László a magyar gyógyszergyártóknál járt

Portfolio
A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének vendége volt György László gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkár. A szervezet csütörtöki elnökségi ülésén a felek megegyeztek abban, hogy közös érdek egy olyan uniós gyártási mentesség bevezetése, amely megszünteti az összes európai, így a magyar gyártók hátrányos megkülönböztetését is az EU-n kívüli piaci szereplőkkel szemben. A hazai gyártók továbbá hangsúlyozták a gyógyszeripar hosszú távú fenntarthatóságát biztosító iparstratégia szükségességét. Az államtitkár emellett kifejtette, hogy a kormány továbbra is stratégiai ágazatként kezeli a hazai gyógyszergyártást, és kiemelt partnerként tekint a MAGYOSZ-ra.

A MAGYOSZ elnökségi ülésének vendége volt György László államtitkár, akinek részvételével a szövetség vezetői áttekintették a hazai gyógyszergyártás aktuális kihívásait és lehetőségeit. A hazai gyártókat tömörítő gyógyszeripari érdekvédelmi szervezet elnökségi ülésének egyik kiemelt témája volt a 2019. február 9-től életbe lépő egyedi gyógyszer-azonosító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés