Előfizetői tartalom

Hatalmas lökést adna a magánegészségügynek néhány újító lépés

Portfolio
A jegybank 330 pontból álló versenyképességjavító csomagjában nem csak az egészségügyi rendszert általában javító gondolatokat találunk, hanem olyan javaslatokat is (szám szerint hetet), amelyek az egészségügyi rendszert családbarát módon fejlesztenék. Ezek között szerepel többek között, hogy a terhesség időszaka alatt a várandós nők magánorvosi költségeihez számla ellenében járuljon hozzá a társadalombiztosítás.

Biztosítás 2019 Az egészségügy finanszírozás központi téma lesz a Biztosítás 2019 konferencián. Még nem késő jelentkezni: Információ és jelentkezés Hét új pontMúlt héten részletesen beszámoltunk arról a 39 jegybanki javaslatról, amellyel a magyarországi egészségügyi rendszert fejlesztenék. Vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés