Előfizetői tartalom

Ilyen együttműködést még nem kötöttek a magyar magánegészségügyben

Portfolio
Stratégiai megállapodást kötött az OTP Egészségpénztár és a Budai Egészségközpont - jelentette be Studniczky Ferenc, a pénztár ügyvezető igazgatója és Varga Péter Pál, a szolgáltatócég főigazgatója. A gyakorlatilag egy nagy csoportba (Csányi Sándor érdekeltségébe) tartozó két cég felismerve a megelőzés fontosságát új prevenciós programokat dolgoz ki, szegmentáltan, betegekcsoportokra lebontva. Varga Péter Pál előrevetítette, hogy a választások után a magyar egészségügy fontos kihívásait kell majd kezelni.

Látványos számokVirágzik a hazai magán-egészségügyi piac - ez volt az egyik fő üzenete az OTP Egészségpénztár és a BEK közös csütörtöki sajtótájékoztatójának. Studniczky Ferenc például azt árulta el, hogy az egészségpénztári kifizetések közül tavaly 5 milliárd forint ment el a gyógyszerekre, 1,9 milliárd forint ment el gyógyászati segédeszközökre, és 2,2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés