Jövőre 150 milliárd forinttal juthat több az egészségügyre

2019. május 16. 08:09    
nyomtatás
 
Működtetésére egyelőre mindössze 150 milliárd forintos többletet terveztek az Egészségbiztosítási Alap 2020-ban - tudta meg a Népszava.

Portfolio Private Health Forum 2019 november 6-án! Most még extra early bird áron:Emellett további 60 milliárdot adnának az előterjesztés készítői a fejlesztésekre, azaz az Egészséges Budapest Program folytatására.

A lap azt is kiemeli, hogy

egyelőre nincs dedikált többletforrás Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetőjének népegészségügyi programjára.


A rendszer finanszírozására szánt többletből nem futja majd a kórházak és szakrendelők finanszírozásának érdemi emelésére sem. A természetbeni orvosi ellátásokra ugyanis a 150 milliárdos pluszból 40 milliárd jut.

A gyógyszerkassza 31 milliárd forinttal növekedhet. Céltartalékként 80 milliárdos összeget különített el a kormány, a kilátásba helyezett béremelésre.

2019.04.30 13:16 Siralmas a helyzet a magyar egészségügyben - Elkeserítő számokra bukkantunk

2019.04.23 09:31 Megdöbbentő, elszomorító - Kiakadtak az érintettek az egészségügyi béremelés mértékén

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium